Ruilen & Retourneren

Bij ons heeft u net als bij alle andere webshops het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Dit noemen ze ook wel herroepingsrecht in Nederland. Binnen deze termijn mag je het product bekijken, beoordelen/passen zoals je dat ook in een winkel doet, tenzij wij anders vermelden. Download onze retourformulier om de retouraanvraag snel te laten verlopen.

Dit formulier kunt u als bijlage meesturen naar [email protected]. Na het aanvragen dien je de artikelen binnen 14 dagen terug te sturen naar ons.

Retouren

Als je al jouw bestelde artikelen terugstuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met dezelfde betaalmethode. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen restitueren. De aanvraag is pas actief als deze is verstuurd naar [email protected]

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Annulering van je bestelling

Als je jouw bestelling wilt annuleren, reageer dan op de orderbevestigingsmail, stuur de herroepingsformulier naar [email protected] of neem telefonisch contact op met onze klantenservice. Je kunt de order alleen annuleren als de bestelling nog niet is verzonden. 

Modelformulier Herroeping

Download hier het formulier