Onze Favo's

-25%
0 out of 5
99,95 75,00

Direct leverbaar

Direct leverbaar

-25%
0 out of 5
114,95 86,00

Direct leverbaar

-32%
0 out of 5
39,95 27,00

Direct leverbaar

Top Categorieën

Onze bestsellers

0 out of 5
11,95

Direct leverbaar

-37%
0 out of 5
47,95 30,00

Direct leverbaar

-22%
0 out of 5
22,95 18,00

Direct leverbaar

-6%
0 out of 5
14,95 14,00

Direct leverbaar

Sexspeeltjes en sextoys voor mannen

Dat er voor vrouwen genoeg sekspeeltjes verkrijgbaar zijn is bekend. Maar ook voor mannen worden er veel sekstoys voor mannen aangeboden. Mannen die alleen zijn kunnen hier veel baat bij hebben om de seksleven een extra boost te geven of een ander gevoel. Er is veel variatie als het gaat om sextoys voor mannen en daarom hebben we  speciaal voor alle mannen een overzicht gemaakt met hierin alleen maar sextoys voor mannen.

Masturbators

Als je opzoek bent naar een penetreerbaar seksspeeltje dan is de masturbator zeker een aanrader. Deze toys hebben vaak een opening en lijkt vaak op een vagina, mond of anus. Ook van binnen zijn de materialen vaak erg zacht om het gevoel zo goed mogelijk na te bootsen. Doordat deze toys vaak snel warm zijn en de binnenkant voorzien zijn van stimulerende materialen zorgt dit voor extra stimulatie voor de penis. Ook voor de snelle komers is dit een ideale toy om zo je uithoudingsvermogen te trainen.

Penissleeves

Is lengte en dikte nou echt zo belangrijk? Uit onderzoek is gebleken dat de voorkeur uitgaat naar 16 cm. Is dit niet het geval? Geen zorgen! De penissleeve kan om de penis van de man worden geschoven om deze te verlengen, waardoor je zowel in lengte als dikte een paar centimeter erbij kan snoepen. Sommige sleeves gebruiken stimulerende materialen, zoals ribells of noppen om zo extra wrijfing te geven tijdens de penetratie.

Cockringen

Voor alle snelkomers is dit echt een aanrader. Een cockring is speciaal ontwikkeld om de erectie langer uit te stellen. De ringgaat om je penis en zit erg strak waardoor de bloeftoevoer wel naar de penis toe kan maar lastiger terug kan stromen met als gevolgd een langdurige en hevige erectie dan normaal. Zeker een uitkomst als je langer van de seks wilt genieten. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten, sommige hebben een trillende werking om zo ook de patrner extra te stimuleren.

Opblaaspoppen

Onder de studenten is een opblaaspop vaak erg populair om deze op verjaardagscadeau te geven of mee te nemen naar een festival. Maar naast veel lol kunnen ze ook echt een “plezier” doen en je een erg fijn gevoel laten ervaren.Een opblaaspop lijkt op een vrouw met één of meerdere openingen om te penetreren. Sommige hebben zelfs haar of andere extra toevoegingen om deze zo echt mogelijk te laten lijken.

Anaal toys

Om de anus te penetreren en te stimuleren zijn er verschillende anaal toys op de markt verkijgbaar. De vele zenuwen die samenkomen in de uiteinde van de anus zorgen ervoor dat de anus erg gevoelig is.Mannen hebben geen G-spot maar een P-spot, dit komt omdat de prostaat zich in de anus bevindt. Stimulatie van de prostaat of ook wel P-spot genoemd wordt ervaren als een zeer angenaam gevoel die ook bij mannen tot heftige orgamses kan veroorzaken.

Penis pompen

Een sextoy in de vorm van een cilinder die je om de penis schuift wordt ook wel een penispomp genoemd. Deze pomp zuigt en hierdoor gaan de bloevaten uitzetten. Hierdoor krijg je een stevige en harde erectie en is dus ideaal voor mensen met erectieproblemen. Net als bij de cockringen ook wel penisringen genoemd is dit effect tijdelijk. Er bestaan ook pompen op stroom, maar de meeste hebben een normale handpomp. De meetlat die je vaak (niet op elke) zijkant vind, zie je hoe de penis gegroeid is.