Onze Favo's

-43%
0 out of 5
59,95 34,00

Direct leverbaar

-43%
0 out of 5
59,95 34,00

Direct leverbaar

-34%
0 out of 5
119,95 78,95

Direct leverbaar

-30%
5.00 out of 5
49,95 34,95

Direct leverbaar

Top Categorieën

Onze bestsellers

-31%
0 out of 5
34,95 24,00

Direct leverbaar

-33%
0 out of 5
32,95 22,00

Direct leverbaar

-30%
0 out of 5
49,95 34,95

Direct leverbaar

Sexspeeltjes en sextoys voor vrouwen

Dildo en vibrators zijn de populairste speeltjes voor haar. Natuurlijk zijn er veel meer sextoys voor dames te koop. Hieronder vindt je een overzicht van speeltjes die ook leuk zijn voor vrouwen. Ieder speeltje is anders en beschikt over andere manieren van stimuleren. We hebben elk seksspeeltje uitgelegd en zo is de zoektocht om een speeltje te zoeken die bij je past een stuk makkelijker.

Vibrators

Een vibrator kan gebruikt worden om gevoelige plekken te stimuleren door de trillingen die dit elekrisch seksspeeltje veroorzaakt. Dit speeltje bestaat uit verschillende lengtes, materialen en vormen en hierdoor kan je makkelijk de gevoelige plekken zoals G-spot, vagina, anus en clitorus stimuleren. Ook is het ideaal om te gebruiken tijdens het voorspel samen met je partner, dit zorgt voor een hemelse ervaring. Door het strakke design, zijn deze speeltjes mooi om te zien en tegenwoordig zijn ze erg stil en kan je ongemerkt dit speeltje gebruiken.

Luchtdrukvibrators

Deze toy is echt een vervanger voor orale seks. Een luchtdrukvibrator geeft pulserende golven en dit geeft een zuigeffect, dit komt door de luchtdruktechniek waarvan dit speeltje gebruik maakt. Omdat de luchdrukvibrator niet de clitoris aanraakt en dus niet overgevoelig raakt, is het mogelijk om meerdere orgasmes te ervaren.

Dildo’s

Vaak een speeltje waar lengte en dikte een belanrgijke rol speelt, en vaak hebben ze de uitstraling van een echte penis. Elke vrouw is anders, en daarom zijn er ook vele soorten op de markt. Dildo’s worden vaak ingebracht om zo de vagina of anus te penetreren en ze dus van binnenuit te stimuleren. Soms kan je de dildo ergens op bevestigen doormiddel van een zuignap of vastmaken aan een strap-on harnas. De materiaalkeuze is bij dildo’s erg breed, denk bijvoorbeeld aan glas, siliconen of kunstof

Anaal Toys

Dit zijn sekstoys voor in je anus. Deze stimuleren de anus en zijn hiervoor speciaal ontwikkeld.Anaal beads, buttplugs en anaal ballonnen zijn opvallend in deze categorie. en zijn erg populair. Ook voor mindere ervarende is dit ideaal ter voorbereiding op anale seks.

Vagina balletjes

Deze liefdesballen geven een fijn gevoel als je deze hebt in gebracht. Ze zijn in veel verschillende formaten te verkrijgen. De kleine balletjes hebben vaak een doorsnede van ca. 2 cm en de iets grotere ballen al gauw 5 cm. En goed nieuws! Eigenlijk zijn ze bedoelt om de bekkenbodemspieren te trainen en draagt dus een extra steentje bij aan je gezondheid. Uiteraard kunnen ze ook worden gedragen tijdens de penetratie.

Wand vibrators

Stimuleren en masseren doe je met een wand vibrator, deze wordt ook wel een massager genoemd. Door de ronde kop die trillingen afgeeft kan deze worden toegepast op heel veel plekken, zo kan je bijvoorbeeld de borsten, tepels, vagina en clitoris met behulp van deze toy erg intens gestimuleerd worden. Je kunt de opzetstukken er los bij kopen en hierin is veel variatie.