Verzending bij Toytoytoys.nl

Snel en anoniem verzonden bij Toytoytoys.nl. Met vaste lage verzendkosten is het prettig online shoppen. Als je vandaag besteld voor 23:00 uur ontvang je jouw pakketje morgen al in huis. De verzending van onze pakketten gaat via PostNL & Bpost.

verzending-post-nl      ToyToyToys - Bpost

Wat als ik niet thuis ben?

PostNL & Bpost zullen het pakketje bij een afhaallocatie laten bezorgen. Zo kan jij zelf bepalen wanneer je deze ophaalt. Het pakketje is volledig anoniem en niemand kan van de buitenkant zien waar je besteld hebt. Bekijk hoe we uw pakket versturen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 8,00.

De verzendkosten binnen België bedragen € 9,00.

Bij bestellingen met een minimale orderwaarde van EUR 45,00 worden géén verzendkosten berekend. In het geval van speciale acties kunnen de verzendkosten afwijken.

Anonieme verzending

Wij versturen alle pakketten anoniem en dit betekent dat je vanaf de buitenkant niet kunt zien wat er in zit of waar je besteld hebt. Ook op de bankafschrift zie je geen referentie of website vermeld staan. Daar kun je op onze betaalpagina meer over vinden. 

Hoe ziet een pakketje eruit?

Hieronder zie je afbeeldingen van hoe onze pakketten hoe ze er aan de buitenkant uitzien. Ook is er een voorbeeld van een adressticker zichtbaar. Onze webshop naam is niet zichtbaar op het pakketje en de afzender staat vermeld als: “postorder” en bij inhoud staat: “internetbestelling”.

verzending-adressticker verzending-blanco-doos

Wat staat er op mijn bankafschrift?

Ook op de betaalafschrift staat geen webshop naam vermeld. Dit kan erg handig zijn als het een cadeautje is voor je vriend en jullie beide inzicht hebben op jullie rekeningen. Er zal altijd een standaard naam: “Webshop TTT” komen te staan. 

Traceren

Als wij uw pakket aanmelden bij PostNL ontvangt u van ons een Track & Trace code deze kunt u gemakkelijk controleren en checken bij PostNL. Ook kunt u bij ons de status van uw bestelling opvragen. Klik hier en vul uw bestelnummer en e-mailadres in en u krijgt meteen een overzicht van uw bestelling. Klik hier om uw bestelling te traceren of klik hier als je bezorginformatie wilt opvragen bij PostNL